Wild Nature – mala, ali odabrana grupa ljubitelja prirode

Wild Nature čini mala grupa ljubitelja prirode, svjesna činjenice da živi na prostoru izuzetnih prirodnih resursa. Odlučili smo da naše iskustvo  i ljubav prema prirodi pretvorimo u zanimanje.

Rođeni smo i odrasli u području prepunom prirodnih ljepota i bogate tradicije.  Našim radom približavamo posjetiocima prirodnu i kulturnu baštinu ovog kraja. Želimo da se turizam razvija na temeljnim principima ekoturizma.

Za modernog čovjeka koji je okružen stresom i svakodnevnim obavezama, povratak prirodi, čistom planinskom zraku i neponovljivim pejzažima predstavlja odmor za dušu i tijelo. Priroda je uvijek divna! Planine, rijeke, šume, čisti planinski izvori, jezera, bogatstvo flore i faune – mnogo je razloga za opuštanje i odmor.

Priroda je odradila svoj zadatak, a mi smo samo tu da Vas kroz sve te čari provedemo i da zajedno uživamo!

Naši programi obuhvataju rafting rijekama Tarom i Drinom, planinarenje do podnožja planine Maglić, obilazak Nacionalnog parka Sutjeska (prašuma Perućica, vodopad Skakavac, visoravan Prijevor, Trnovačko jezero), prolazak jednim od najnepristupačnijih kanjona Evrope – kanjon Nevidio.

Opustite se uz zvuk ptica i šum Drine uz svakako bogatu tradicionalnu trpezu u konobi Anđela. Naši programi su pogodni za organizovane posjete manjih i većih grupa, individualnim posjetiocima i porodicama.

Sve što mi nudimo je: očuvan prirodni ambijent, bogato prirodno naslijeđe, fascinantni pejzaži, tradicionalna hrana i naša gostoljubivost!

Aktivnosti u Wild Nature rafting klubu

Pored najuzbudljivije i glavne aktivnosti kao što je rafting, sa nama možete uživati i u čarima planinarenja, kanjoningu i obilascima raznih prirodnih ljepota ovog kraja: